mandag 19. august 2013

Nydelig sommerferie tur i 2 uker... !! ;)

Ferietur i 2 veker... har aldri hendt oss før !!! Det var jo ikkje heilt meningen i år heller, men me koste oss så, at tida fløy og dager ble til 2 uker. Det var herlig, men og rart å være på tur så lenge, og bitte litt slitsomt ! ;) Sånn er det når alle rutiner forsvinner, da blir det mindre søvn! Heldigvis startet ferien vår med noen dager i Kristiansand.... hos svigers ;) Det var noen herlig avslappende dager, der Yngve og eg fikk litt ferie ! det var godt, så fikk me sovet ut og ladet opp til halvannen uke på hytte tur i Halden ;) Me er så heldige å ha venner som har hytte i Halden, der hadde me en herlig ferie i fjor, og jammen ble me bedt med i år og. Yngve fikk tre uker etterlengtet ferie nå i august. Og nå skulle de også ha ferie, så me var så heldige å få være med. Me reiste på ubestemt tid... er så heldige å ha fantastiske naboer som kunne passe katter og fisker ! ;)

Eg har faktisk hatt litt blogg abstinenser disse 2 vekene... ;) Så eg gledet meg til å komme hjem og begynne å blogge igjen. Men eg ser jo at eg kan ikkje skrive om alt eg har lyst til å fortelle om turen vår, det ville jo blitt en evig lang avhandling ;) Så her får du turen vår i stikkord.... ;) Og av de 500 bildene eg har tatt, har eg valgt ut en liten kavalkade, for å vise kor utrolig herlig ferie me var så heldige å få ;)

Kristiansand, sove lenge, god mat, svigermor ryddet klesskapet =2 bæreposer med klær til meg, svigers drog på shopping = en pose nye klær til Hanne, koselig besøk til Hannes oldemor, grilling hos svoger og svigerinne, fisketurer i solnedgang, herlig avslappende dager som blåser ny energi inn i et kjæreste forhold ;) 

Halden, sol, late dager, Hanne sover i stor seng, lange kvelder, lite søvn, bade i basseng, bade i yakusi, grille, god mat, shopping i sverige: Yngve sin tur til å få nye klær, snop, cola, kjøtt, vaskemiddel. Hannes trassalder slår til for fult på kjøpesenter; skal ha nye truser utenpå buksa.... Hanne får ny favoritt hobby : skifte sko crogs, sandaler, joggesko x 20 !! Regn, torden, ødelagte vindusviskere, Kjempe god service på BMW verksted i Sarpsborg. Tur på stranden, leke ved sjøen, plukke fine steiner, leke i sandkassen, leke på "eventyr fabrikken" i Sarpsborg, kjøre driftebiler..... og mye mye mer...Hanne kjempe glad for å endelig komme til bestemor og bestefar i Kristiansand !!


God mat har fulgt oss hele ferien ! ;)
Svigers passet Hanne, og me fikk noen herlige dager som handlet om Yngve og meg... ;)
Me fikk nyte noen virkelig fine solnedganger sammen, ofte omringet av svaner ;)


 Halden...

Hanne skal UUUTTT, helst før ho har stått opp, og uansett vær !! Ikkje rart når ho vet ka som venter utenfor døra :Gutta vil også bade...

Litt trening må til hehe...ut på tur må me og...
Det ble litt drifting på gutta på kveldstid

Litt trøtte kvelder, men vanskelig å legge seg, når en har det gøy !!


Masse god mat !!


Mange flotte solnedganger i Halden også

Mye kjøring, mye hviling i bil ;)


Godt å komme hjem til pusene ! Gale - Tootsie vil til og med kose med Hanne !!
Kjørt langt, har me gjort !! Etter 2 uker og ca 170 mil, kom me hjem igjen i går kveld. 9 timer hjem fra Halden, med ei jente som ikkje ville sovne i bilen. Litt slitne ;). Hanne sovnet en halv time før me svingte inn i gården, klokka 22.00. Heldigvis kunne me bare bære ho i seng, ho sov som en stein. Me ble møtt av noen ekstremt kosete katter, som tydeligvis hadde savnet oss dypt!! Tootsie, Yngve sin sære/gale katt, forlot ikkje sida hans hele natta. ho låg enten oppå puta hans eller under dyna. Han har nok vert dypt savnet ;) Og selv med 2 katter i senga, var det herlig å sove i si ega seng igjen !! ;) Det har vert en kjempe fin ferie, men det er som alltid godt å komme hjem igjen.
Og me kan ikkje få takket nok våre gode venner, som bad oss med på hytta i år og, våre gode naboer som passet leiligheten, og familie som gav litt bidrag, så me kunne kose oss litt ekstra og fikk mulighet til å være borte så lenge !! ;)

Og nå... lengter me bare etter en etterlengtet tur til "him" til Etne. Me kommer snart !! ;)

2 kommentarer:

 1. Så koselig å lese fra deg igjen. Har tittet innom i ny og ne for å se om det var kommet en oppdatering ;)

  Skjønner at dere har kost dere ja :) Bare følelsen av å reise på ubestemt tid må jo være helt fantastisk!
  Masse fine bilder. Hanne er jo bare så utrolig søt!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei ;)
   Så kjekt at du er innom !! Det er utrolig gøy å komme tilbake til bloggen, og se at det har vert en del mennesker å lest selv om eg ikkje har skrevet innlegg på 2 uker! Ja det har vert en herlig ferie, vet me er heldige som hadde muligheten ! Men nå har eg savnet blogg verden, så det er veldig kjekt å være tilbake ;)

   Slett

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)