torsdag 12. april 2018

Våren kommer !!!
Våren titter endelig frem, og sender sine varme stråler inn vinduet. Vi trenger ikke varmeovnen eller fyr på peisen lenger. Huset blir varmet opp av natur kraft. Vi har ventet så lenge. Så lenge at jeg nesten mistet håpet om en ny vår. 

Høsten og vinteren har vert sur, kald, og lang! Det har vert tungt, slitsomt, og litt nedtrykkede. Samtidig er jeg veldig glad for at vi har hatt skikkelig vinter. Det er gøy med snø og is. Og vi har hatt det gøy! Selv om det bare tar et par dager før den regner vekk. Når den første snøen kom, tok det ikke mange minutter før vi måtte løpe ut. Når den andre kom, kunne vi vente en halvtime. Nå … har jeg mistet tellingen på hvor mange snø perioder vi har hatt. Veldig gøy, spesielt for de små. 
Men vi er VELDIG glad for at endelig varmen kommer, ja for 15 grader er varmt, når vi har hatt nede i 12 minus!!! 


Solstrålene varmer, fuglene kvitrer, blomstene spretter opp, gresset blir grønnere, trærne får rakler og knopper, marker og småkryp krabber frem (til stor glede for de små!) og det lukter sol og … vel … drittlukt!! Vel alt kan jo ikke bare være positivt. Hehe. Man får bare prøve å tenke på alt det gode som følger med. Norsk melk, norsk kjøtt, norske kornprodukter, frukt og grønt. Jeg takker og bukker, og holder ut lukta som sprer seg over hele Jæren 😊
De første vårdagene har vi måtte nyte i fulle drag. En sykkeltur til butikken, i bare jakke og sko (!!!), måtte til i går. Vi bare måtte bort å kjøpe iiiiiisssss, på en onsdag 😊 Sånn er det når våren endelig kommer. Vi har sittet UTE og spist is!!! Vi har gått i bare jakke og sko, UTEN lue!!! Vi har funnet småkryp. Vi har jobbet i hagen, og blomsterbedet har endelig fått jord. Nå mangler bare blomstene 😊 Og vi har sådd noen blomsterfrø, som får stå inne i varmen en stund til.I dag ser det ut til å bli nok en dag med jakke og sko. 
Kanskje til og med uten jakke litt 😊 
Ønsker alle en nydelig fin vårdag. Pass på å nyte den i fulle drag! Løft ansiktet mot solen, og kjenn etter hvor herlig livet er akkurat i det øyeblikket!   
Ahhh … deilig ! 

Ha en strålende dag!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)