søndag 5. juli 2015

Den som venter på noe godt... :)

Så var jammen den vakre sommeren her ! Ikke for tidlig... :) Men vi skal ikke klage, nå er vi bare så glad for at vi har fått noen fine og varme dager. Over 20 grader, ja da er jeg godt fornøyd hvertfall, trenger ikke mer for min del. De siste dagene har vel vert oppe mot 30 grader, når sola har fått stått på ei stund, det blir i varmeste laget. Så for en gangs skyld klager jeg ikke for at det alltid blåser på Klepp :) Vi har nytt late dager hjemme, siste fri dagene til mannen, som må tilbake på jobb på i morgen.

Mannen står for de slitsomme aktivitetene, som fotball, tikken og vannkrig. Sånn "herjing". Alt som innebærer mye løping og slikt som får frem latterkrampen. Jeg står for litt mer rolig lek, som såpebobler, tegning på asfalten og plukke blomster :) Ikke rart barna blir pappa-barn... hehe. Men det blir balanse, og vi koser oss, det er vel det viktigste ! I dag har vi plukket MASSE blomster, noe Hanne faktisk er veldig glad i. For hun elsker jo blomster, ja det er hennes ord :) Maser faktisk om å kjøpe blomster nesten hver gang vi er på butikk. Desverre har ikke vi plass til så mye blomster... Men nå er der jo en masse blomster ute !! Til stor lykke og glede for 4 åringen !! Og når jeg fann frem den gamle "floraen i farger" boka vår, da ble vi opptatt i flere timer ;) Plukke blomster, lage buketter og sette i vann, og så lete i boka for å finne ut hva den het. Det syntes 4 åringen var kjempegøy! Lite latterkrampe da, men morro på en litt annen måte, og lærerikt :)

I går var det ikke så veldig mye sol, lett overskyet, men godt og varmt. Ikke helt perfekt lys for macro bilder, hvertfall ikke med mitt kamera, eller mine ferdigheter... men vil vise dere et glimt av vår sommer dag likevel :) En lett blanding av ville blomster, og hageblomster som har spredd seg. Men nei... alle navnene vi fant husker jeg ikke lenger, neste gang får vi skrive dem ned også og lage vårt eget blomster album :)


 Noen hadde for stikkete stilk, så de fikk stå i fred !
Er så glad i denne lille fløtemuggen, synes den er så søt, 
og ekstra søt med små blomster opp.En liten bukett passet perfekt i Hanne sin bokhylle.
Og hun syntes det var så gøy å se hvordan noen av blomstene lukket seg på kvelden,
og åpnet seg igjen på morgen!

Nå er det en ny dag.
Spent på hva den vil bringe.
Sannsynligvis litt mer blomsterplukking
og kanskje noen latterkramper også :)

Ønsker dere alle en nydelig sommerdag,
uannsett vær !!
Her er lett overskyet,
men sommervarmt :)

Så... Gjør en god dag da...

det har vi store planer om !!

2 kommentarer:

 1. Koselig med blomster. Og flott å kunne lære
  navnet på de en plukker også.
  Håper dagen ble flott.
  Her har det vært en flott dag både hva vær
  og innhold angår.
  Ønsker deg ei velsignet god uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det !
   Jo dagen ble kjempe fin, enda mer blomsterplukking !
   Godt me fikk nyte sommerdagen i går og, for i dag var regnet tilbake.
   Ei velsignet god ny veke til deg også !

   Slett

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)