søndag 1. april 2018

Vår fantastiske påskefeiring
Det er 1. påskedag. Klokka er 13, og vi er godt i gang med dagens 3. film! Ute skinner solen fra klar blå himmel, fuglene har begynt å kvitre (antar jeg), og noen vårblomster titter frem (håper jeg). Inne ligger alle i hvert sitt sofa-hjørnet, eller tidvis oppå hverandre. På bordet står hver sin tallerken med halvspiste knekkebrød. Det er siste rest av frukost og lunch.

Det er siste rest av påskeferie! 


Her er ingen hyttetur, skitur, sydentur, grilltur. Ingen overnatting under stjernene, ingen grilling i gapahuk eller ikke engang i hagen, og ingen tur til endene eller lek på lekeplass. Her er ingen flotte påskeverksteder, ingen flotte påskemiddager, ingen baking. Ingen orker lage, men ingen orker spise heller, så det gjør ikke noe. 


Her er sofa, pledd, hostesaft, paraceth, ibux, halspastiller, kleenex, film, film og atter film, og litt spill, og kanskje bitte litt lek, hvis en orker. Noen bit av knekkebrød eller skive innimellom, og drikke, masse drikke, varm drikke, kald drikke, vann, saft. Og store mengder godteri … på bordet og skapet, men lite i magen! Her er legevakt, men ingen medisiner, selvfølgelig bare virus!


Det har vert den kjipeste, kjedeligste, minst kreative, minst innholdsrike påskeferie vi noensinne har hatt tror jeg hehe … Der var mye, MYE mer påske før påske, enn i påsken 😊 Skikkelig kjipt!

Jaja så sånn var det. Men, men, skitt på?! Det blir som det blir, det er som det er … Det er ei uke av året liksom. Snart går det over, snart er det vår, snart er det sommer, snart er det nye opplevelser. Snart orker vi mer igjen, snart har vi lyst til mer. Ja alle er allerede mye bedre! En dårlig påskeferie er kjipt, skikkelig kjipt, men likevel en bagatell.


I det minste har alle fått dekket sine behov. Alle har orket like mye, eller lite 😊 Vi har vert sammen. Joda vi har vert sure, trøtte og leie. Men vi har mest smilt og ledd og kost oss som best vi kunne. Og heldigvis har vi to små som elsker å være sammen, leke sammen. Og ingen har hatt trang til noe mer! Heldigvis har alle vert i samme båt!


Og etter hva jeg har skjønt …. Har mange, mange fler, vert i samme båt 😊
 

Og påske har det vert, og påske er det, litt til.


Så får det bare så være at der ikke er noen flotte bilder på facebook, som viser den fantastisk flotte naturen vi har fått nyte … eller ehhh … ikke har fått nyte 😊  
Ingen flotte bilder på facebook fra fantastiske opplevelser,
eller møter med venner og familie ... nei nei..
😊


Påske har det vert, og påske er det litt til.

Jesus døde og stod opp igjen!! 
Fordi han var så glad i oss !!
 

FORTSATT GOD PÅSKE !! 
FORTSATT GOD FEIRING !!
FORTSATT GOD BEDRING !! 


I dag ble det faktisk skikkelig middag! Og ALLE spiste litt. 
OG barna har nå lekt i 2 timer!! 
Da er det liv
😊

1 kommentar:

 1. Godt at dere kjenner bedring.
  Kjedelig å være syk uansett når tid, men
  ekstra dumt når en kanskje har noen dager fri
  sammen og har lyst til å oppleve noe annet
  I tillegg har det vært fint vær på Jæren pgså har jeg forstått.
  Men det kommer nye muligheter heldigvis.
  Ønsker dere fortsatt god brdring og ei velsignet god ny uke 💐🌷

  SvarSlett

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)