onsdag 1. august 2012

Oppå fjellet, oppå fjellet...Mens torden brakte og regnet plasket ned i Stavanger, hadde vi en fantastisk herlig fisketur på Knudaheio på mandag! Sol fra blå himmel, herlig varmt og en stor vann pytt... Det beste som finnes for ei lita tulle som elsker vann! Det var for varmt for fult regn hyre, så Hanne ble rimelig kliss klass etterhvert, men det var desto kjekkere ;) Og med en masse bytte kler i bilen, så er det ikke så farlig. Det er vel en stor del av de barnslige gleder, å få plaske i sølepytter ;)


               
 Hvem der?

Tøffeste jenta... Fiskebriller må til, selv om en ikke fisker.


 Det ble en vellykket tur for de voksne også, med 5 ørret ;) Vi sier ikke noe om hvem det var som fikk fisken på land...  Men da kan vi begynne å fylle opp frysen igjen, etter å ha levert en hel kjølebag med fisk til svigermor i Kristiansand. Vi må vel snart begynne å bruke fisken selv også, men det frister ikke like mye som å fiske den desverre.


 Vi fikk en flott tur hjem også. En nydelig himmel fulgte oss. Yngve måtte stadig svinge av veien, når jeg såg et motiv jeg bare måtte ta bilde av ;) Så turen ble litt lenger enn vanlig, men det var verdt det!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)