onsdag 10. april 2013

VÅRGLIMT !! ;)

Når klokka var halv ti i dag, og skritt telleren bare sto på 130 skritt.... da var det på høy tid å komme seg ut i sola ;) Det ble nå også en veldig fin tur for både Hanne og meg! Første del av turen gikk litt tregt. For voksne er ofte målet "der fremme" det viktigste ved turen. Men for de søte små, er veien frem minst like viktig. Me har noe å lære av de, de er så flinke å leve "her og nå", og ikkje bare "være på vei til målet".... 

Men målet i dag var altså Kleppeloen, kor det var aldeles nydelig i dag. Å gå gjennom "skogen" i dag var heilt fantastisk. Det er jo ikkje akkurat store skogen å snakke om der nede, men der er store trær og et fantastisk kor av fugle kvitter. Når du så får sjå blomstene som har  begynt å vokse opp, i flotte farger strekker de seg mot ei  varm og god sol, da er livet godt å leve !! ;) Eg trekker automatisk pusten ekstra langt inn når eg er ute i slik natur, og alle lyder, farger, frisk luft og sol får fylle heile kroppen. En må bare smile, og nyttårs forsettet mitt, om å si hei til alle me møter på tur, blir lettere enn normalt ;) Og i dag viste det seg å lønne seg ;)

Veien ned og den første halvtimen i Kleppeloen ble brukt til fotografering for meg, og lek for Hanne ;) De neste to timene fikk me kjempe koselig lag med 4 damer som og hadde unger med seg. De var så imøtekommende, at me blei godt kjent med de. Me hadde med lunsh sjøl, og ble tilbudt både kaffi, te og kakao av de koselige damene. Det ble noen veldig kjekke timer for både Hanne og meg, me stor koste oss. Håper me møter de igjen ;) Det er heilt tydelig at våren virker på mange mennesker, for alle me møter nå har store smil og et åpent hjerte. Den siste timen me var der, kom det også en heil barnehage, der alle barna var på Hanne sin alder. Det var kjempe kjekt, og det var vanskelig å rive ho laus fra leken, når det var tid for å gå him og kvile ;) Nå håper me bare at værvarselet fremmover slår litt feil, slik at me får mange flere soldager i næreste fremtod! ( men trenger litt regn snart og, for der er fryktelig tørt ute)

Ikkje så grønt ennå, men det kommer nok snart, heldigvis er der en del andre farger...:
Gulere enn dette blir det ikkje!

Tegn etter andre som har kost seg i skogen her, koselig ;)

Siste rest av vinter... ;)
Hanne og eg anbefaler virkelig å ta en tur ut i skog og mark nå, det gir terapi for kropp og sjel! Kor går du når du trenger en tur ut i frisk luft?

GOD TUR !! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)