mandag 18. februar 2013

Føle seg super - mamma dagen ;)

Der er nok av "føle seg elendig - mamma dager" her i huset, men søndag var ein skikkelig "føle seg super - mamma dag" ;) Det startet med en gooood natt for både liten og stor. 6 timer sammenhengende søvn, det kjennes på kroppen!! Det er fantastisk når en våkner og tenker at "åh, nå har eg SOVET lenge"! Halv åtte var det "rise and shine", med ei lita solstråle... me hadde en rolig morgen helt til kl 9, da gav telefonen lyd fra seg, om me ville være med ut på tur? Tenke tenke.. trøtt og sløv søndag morgen, varmt og godt inne, surt og kaldt vær ute... selvfølgelig er me med!! ;) Så halv ti traska me bort i barnehagen sammen med våre gode naboer.

Tross litt surt og kaldt, var det en veldig fin tur. Hanne og Mathias fikk lekt masse, og mødrene fikk "chatta" ein god del...., vinn vinn ;) 2 timer føyk før me var hima igjen!! Nå må det sies at mødrene maste ei god stund, for å få småtrollene med him. Men de hadde det så kjekt med klatring, rysjing, sandkasse lek og lekestue lek, at me klarte ikkje bare dra de med når me ville him ;) Ergo var me ganske snille og gode mødre, syntes me ;)

 Etter lunch, hvil og middag, fann nabo - mammaen og eg ut at me skulle være enda bedre mødre (og veldig snille kjærester ;), og tok ungene med på Leo lekeland på Forus. Det var et ufyselig vær ute, så å dra på lekeland var et veldig godt alternativ, når me har desperat behov for å aktivisere to 2 åringer! Me hadde aldri vert der før, så me var spente, både på om me kunne finne frem, og koss det var for 2 åringer (og mødre) å leke der. Nabo - mammaen var veldig flink til å finne frem, så me traff på første forsøk ;)

Den første halvtimen var det nok ganske overveldende for både de små, og mammaene... Et mylder av barn og voksne i en diger leke hall. Me fann først lekeplassen for de minste, men så mange barn der var, var det ikkje lett å ferdes. Min lille engel er litt forsiktig av seg, så ho brukte litt tid til å venne seg til alle barna, og begynne å leke istedet for å bare kikke på de andre. Men når klokka ble over fem, ble der litt mindre mennesker rundt oss. Det gjor susen, og min lille engel løsnet litt opp og fikk klatret, rysja, lekt i ballbinge og løpt rundt, akkurat som nabo - gutten er veldig flink til ! ;) Det ble veldig kjekt for både liten og stor. Me kommer heilt sikkert til å dra tilbake dit, en gang når det fantastiske jæren-været slår til igjen! Men er usikker på om eg synes det er verdt 150 kroner, som det koster for en 2 åring. Voksne kommer gratis, men det koster 75 kroner for barn under 2 og 150 for de over 2... synes gjerne den aldersgrensen kunne vert hevet litt... men, men me koste oss, og syntes igjen me hadde gjort en særdeles god mamma- jobb ;)

Tryggest med runpa først ;)
Var veldig vanskelig å få fine bilder, og umulig å få fanget et smil. Hanne var altfor konsentrert!! ;)


En notis til neste gang; ikkje ta med så mye drass (stellebag full av bleier, vaskeservietter, tørkepapir, niste, vann, lommebok, mobil, fotoapparat +++...;) inn, en får ikkje bruk for det, og det er et styr å drasse med seg rundt i hinderløyper en gjerne må lede forsiktige barn gjennom!!! ;)

Så må me takke våre gode naboer for en god ide, og for at me fikk være med! det hjelper ofte å få et lite dytt ut døra ;) Ja det blei en søndag med mye aktivitet for både liten og stor! Hanne landet fint i senga på kvelden, og eg landet greit i sofaen, godt fornøyd med å ha gjennomført en "føle seg super - mamma dag". Det har blitt litt for lite av det, men satser på det blir bedre og bedre!! ;) Det var veldig kjekt å igjen få følge Hanne gjennom nye opplevelser. Tenk så mye spennende ho skal se og oppleve fremmover, gleder meg til å være med på ferden! (og krysser fingrene for mange energifulle dager, slik at "føle seg super-mamma dagene" kommer i overtall! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)