søndag 3. februar 2013

Gratulerer med 2 års dagen Hanne! ;)

Det er heilt utrolig at det allerede er 2 år siden Hanne kom til verden, som ei lita dokke på 1890 gram! 2 år og ca 11 kg seinere, er ho ei jente som fyller heile verden vår. Me er så ubeskrivelig gla i den herlige jenta vår! Nå ligger Hanne i senga og leser i ei bok ho fikk i dag. Høg på sukker og opplevelser etter ein kjempe flott bursdags feiring, er det ikkje så lett å sovne med ein gang. Det er ikkje så lett å lande igjen etter en slik dag verken for små eller store ;)

Me har hatt det utrolig kjekt! Me har jo ikkje så mye familie rundt oss her på jæren, men er veldig glade me har tante Ingunn, onkel Torgeir og søskenbarna Bjarte og Thomas. Ingunn, Bjarte og Thomas kom for å feire med oss i dag. Og så måtte me selvfølgelig be Hanne sin bestevenn Mathias, og foreldrene; våre nærmeste naboer som me alle er blitt så glae i ! ;)


Bjarte leser i katte boka til Hanne, veldig spennende ;)Våre gode naboer og venner, kom med herlige hjemmelaga cupcakes! Tusen takk!! ;)

Suksesskaka har eg faktisk laga sjøl, den ser gjerne ikkje så suksess ut, men smaka faktisk godt ;) Sjokolade kaka var kjøpt backup kake, en må alltid sikre seg ;)


BLÅÅÅS... ;)NAM NAM med cupcakes, spesielt når den nytes sammen med din beste venn!

Nå sover Hanne endelig ;) Og det er vist snart natt for de voksne og, det er ikkje bare bare å lage til selskap... men veldig kjekt er det! ;) (gruer meg litt til me skal lage barneselskap i fremtida, ser for meg det blir mer og mer jobb hehe ) Tusen takk til dåke som var med å feire Hanne i dag, me satte veldig stor pris på at dåke ville dele dagen med oss!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)