fredag 17. mai 2013

Gratulerer med dagen ! ;)

Det er 17. mai, Norges nasjonaldag!! Me seier gratulerer med dagen alle nordmenn og synger "Ja vi elsker dette landet....."

Og ja det gjer me virkelig! Et fantastisk nydelig, godt og fritt land me bor i ! ;) Uansett problemer me kan ha, er Norge et av verdens beste land å bo i, om ikkje DET beste. Det er noko å være takknemlig for! ;) Og koffor er Norge så bra? Norge er et så utrolig godt land på grunn av de utrolig gode og flinke menneskene som har gjort landet vårt fritt, trygt, bygd landet vårt, gitt oss verdiene me lever med i dag, og som eg synes er veldig viktig å få gi videre til barna våre. Det er me menneskene som bor i Norge, som gjer det til et så utrolig godt land; DU er superviktig for at landet vårt er så bra! Det er viktig å tenke på ;) Det er ei viktig oppgave me alle har, å sørge for at landet skal fortsette å være et så bra land å bo i. Me har alle et ansvar å bringe de gode verdiene videre ;)

I dag var me så heldige å få feire det flotte landet vårt sammen med våre flotte naboer ;) De er mennesker som er med på å gjer Norge til et utrolig godt land å bo i for oss. Gode naboer er noko eg alltid har tenkt på som en veldig god og fin ting med Norge. At naboer er venner er ikkje en selvfølge overalt, men eg har vokst opp med det, og setter utrolig pris på å bli gode venner med naboene ;)

Me har kost oss med god mat, is, sjokoladekake, brus, 17 mai tog med fult tilbehør på Bryne, og stekt banan med is fra Peking Garden på Klepp ;) Nå ligger vår lille snuppe og sover søtt etter en lang dag. Ho som har fått leke så masse med sin beste venn ;) Det var hverken planlagt eller budsjettert at hos skulle ha bunad... men når me fikk vite at me skulle få feire med naboene og Mathias skulle ha bunad, da klarte eg ikkje la være å skaffe ein til ho og. Eg syntes de blei til å spise opp, så herlige de blei !! ;) Desverre satt smila litt langt inne når me desperat prøvde stille de opp, men der ble da noen ok bilder ;) Her kommer en liten bilde kavalkade fra vår 17 mai feiring. Så håpe me alle andre har kost seg like mye!! ;)HURRA FOR 17. MAI !! ;)       Men..... " me gidde ikkje smile til kameraet, me vil leke !! "

NORGES FREMTID !! ;)

"Koffor vil du ikkje ta bilde med meg? :("
"Litt opptatt ser du vel..."
Beste familiebilde me klarte å ta... (merk fotografen i vinduet ;)Nei me vil ikkje smile på bilde !!

Da får Hege gjer seg litt morsom da, det er bankers ;)

"sjå kor morsom mamma er!"


Hysterisk morsomme Hege ! ;)

Ehh... nok nå... ikkje så morro lenger...

Prøver oss på familiebilde, med ei heller motvillig lita jente...

" Friiiii " !! ;)

Våre skjønne gode naboer ;)
Gratulerer med dagen ! 

Hvordan ble din feiring?? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)