søndag 20. januar 2013

Søndagstur i solnedgang

"Alle er vist på tur i dag" sa ei koselig jente med en liten hund, som var så snill å stoppe så Hanne kunne få klappe hunden. Me får ofte god kontakt med hunde eigere me møter på vår vei. Det er jo ikkje så rart når Hanne setter i et hvin og roper "voff voff" hver gang ;) Men ja ho hadde rett, den koselige jenta. Det virket som om alle var på tur, det var masse folk i Kleppeloen, og me møtte folk hele veien gjennom den lengste løypa. Mange smilende ansikter ;) Naturen smilte også stort til oss i dag. Me nådde opp på utkikks platået akkurat til solnedgangen. Desverre forsvann mye av fargene bak et skydekke i horrisonten, men det ble likevel et nydelig skue ;) "ysh ysh, ysh ysh" (oversatt: lys lys) gjentok Hanne mange ganger. Ja det var et nydelig lys ;)


2 kommentarer:

  1. Då var dåken møkje heldigere enn meg, eg tok og turen ut for solnedgang, men det skyet heil til ein halv time før. Flotte fargar på bildene!

    SvarSlett
  2. Då var dåken møkje heldigere enn meg, eg tok og turen ut for solnedgang, men det skyet heil til ein halv time før. Flotte fargar på bildene!

    SvarSlett

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)