tirsdag 15. januar 2013

Storrengjøring med stor S !! ;)

I dag har me storkost oss med storrengjøring ;) Var veldig lei av stabilt sideleie på sofaen nå, etter at kroppen har vert litt "på tur" etter forrige påfyll... men endelig kom kroppen og hodet mer på plass, og det var tid for å få gjort leiligheten skikkelig rein etter jul og nyttårs feiring ;) Og har du liten plass er det et godt tips å koble sofaen fra hverandre og sette den på høykant, da er det lettere å komme til. Det er morro for både to og firbente når interiør skifter fassong ;) (neida, detter er ikkje normal husvask hos oss, for de som var redd for det.. hehe... )

Nei me skulle skifte ut sofaen vår i dag. Me fann en fin sofa på Fretex forrige uke. Me er veldig glad i å kjøpe brukt. Både fordi en kan finne veldig fine ting til billig penge, og fordi det sparer miljø å handle brukt. Det er veldig fint å sjå at flere og flere velger å kjøpe brukte ting. Både på nett, på Fretex og andre bruktbutikker. Mange er og blitt veldig "flinke" til å både selge ting og gi bort ting de ikkje har bruk for. Noe me har nytt godt av mange ganger ;)


  I dag skulle Fretex levere den "nye" sofaen vår. Så Yngve koblet den gamle fra hverandre, og satte den på høykant før han gikk på jobb. Slik skulle me få plass til den nye sofaen, mens me ventet på at noen andre skulle hente den gamle. Desverre kom ikkje den "nye" sofaen i dag, så den gamle ble satt sammen igjen. MEN me benytta sjansen til en real hus vask. Og med god hjelp av Hanne gikk det jo som en lek ;)Et godt tips til alle med vond rygg eller andre plager som gjer det tungt og vanskelig å vaske gulv... Man bruker sin egen fot som vaske kost ;) Mye lettere å skrubbe da!! ;)

Legg til bildetekst

Tid for en liten hvil, og hanne fann ut at sofaen fungerte like fint til å sitte å kose i, selv om den stod på høykant ;) Og skal en kose seg skikkelig, må en ha tutt, kosefille, pakke dokka inn i et teppe og bysse den litt...

Det fungerte til og med veldig fint å sitte på baksiden.
Tingeling storkoste seg og ;)
Me takker for en fine dag, håper alle der ute og har hatt det ;)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)