torsdag 26. juli 2012

Endelig SOOOL


 
                                               Endelig strålende vær igjen!! 


  Det var enorm forskjell på  fisketuren vi hadde på tirsdag og de i går og i dag. Det føltes som to forskjellige årstider! På tirsdag måtte vi beskytte oss som best mot regn, vind og kulde!

 Hold på lua, det blææææs kald vind!!

 De 2 (!!!) siste dagene er det sola vi har måtte beskytte oss mot ;) Likte det betre ja!! Ikke fikk vi fisk på tirsdag heller, så det var jo også med på å trekke opplevelsen ned... Nå må det jo sies at Yngve var å fisket på kvelden, da fikk han 2, den ene, en kjempe fin ørret på 30 cm. Det er av de største ørretene han har fått, så han var jo fornøyd likevel ;)

Yngve`s gull fangst på tirsdag ;)


I går ble det 3 ørret i brukbar størrelse.. selvfølgelig fikk ikke jeg, selv om jeg hadde napp et par ganger. Akkurat nok til å holde oppe tålmodigheten og lysten til å fortsette. Men må inrømme den ene var ganske irriterende. Jeg hadde den på helt inn til et par meter fra land, og den drog greit i snøret. Yngve såg den og mente det var en ganske stor laks. Det hadde vert no å fått på land ;) Men desverre var den ikke hooket godt nok, så den slapp med skrekken. Men det ble en fin dag på fjellet.
Litt spesiell himmel... ;)


 Vi fikk  brukt engangs grill og grillet pølser til kveldsmat ;) Ja det ble litt sent, vi var ikke hjemme før 20.00. Det er jo egentlig en time over Hannes leggetid. Men hun klarte seg godt ;) 

Ingen fisk i dag heller, men det var fint vær, så det gjor ingenting ;) Var bare herlig å komme seg ut i solen!! Hanne har vert en smule turbo hehe, da er det ikke så lett å fiske.... Mulig det var den sene kvelden (20.30) og den tidlige morgenen (selvvalgt 07.00) som gjorde det ;) Men som sagt sooool, så da koser vi oss! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)