onsdag 18. juli 2012

Sommerens fritids sysler - FISKETUR ;)

Sommeren til nå har gått mye i en av Yngves store lidenskaper, som også har smittet over på meg, nemlig fisketurer ;) Det er fantastisk deilig å komme seg ut i naturen. Det å stå nede ved et vann, frisk luft mot ansiktet, stillhet, du og fiskestanga og vannet forann deg. Det er som meditasjon .Du glemmer tiden... Yngve kan godt stå å fiske mange timer hver eneste dag. Noe som fort resulterer i solbrenthet og en sulten mage ;) Så det er viktig å pakke sekken godt på forhånd ;)
Etter Hanne ble født har ikke jeg vert med så mye, det har vert litt tungvint. Men nå er hun blitt så stor, og hun nyter selv å være med. Det har vert veldig morsomt å se hennes første møte med både levende og døde fisker. Det er fantastisk fint å få gi henne en slik barndom. Få ta henne med ut i den flotte naturen vi har, og lære henne å bruke den og nyte den! Og etter vi fikk oss bæremeis, ble det enda betre. Nå kan hun sitte på ryggen, mens Yngve og jeg fisker samtidig i stedet for på skift. Det blir enda kjekkere;)
Hanne på vei for å snakke med bææææ...

Vi har stort sett reist opp på Knutaheia i sommer. Der er plass til at Hanne kan leke ved siden av vannet. Der er vei inn til sauer som går løst, noe Hanne synes er veldig spennende! ;) Vi er så heldige at Yngve jobber formiddager, så fra klokken 13, er vi klar for tur. Da har vi nesten 6 timer forann oss, og de timene går fort ! ;) Vi pakker med oss matpakke, et middags glass til Hanne og masse vann, og selvfølgelig solkrem ;) Det har ikke alltid vert fint vær, men blir det for galt vær, camper vi i bilen en liten stund. Men med gode klær, tar man ikke skade av en regskur heller.

Fangsten er litt ymse... fra 0 til 10 fisker dagen, stort sett ørret. Du kan si kjøleskap frysen er full, så vi må snart ta en tur og levere litt til svigermor i Kristiansand. Du kan si vi ikke er like glad i å spise fisk som å fange den.... men vi må bli betre på det også. Hanne er jo veldig glad i fisk, så foreldrene får vel skjerpe seg litt der ;)

Litt fisking.. litt camping ;)I kveld er Yngve på fisketur med en kamerat, så blir det spennende å se hvor mange han kommer hjem med i kveld. Jeg har sagt det blir fiskemiddag i morgen om han får noen, så det kan jo bli spennende ;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)