søndag 22. juli 2012

Fiske helg uten fisk ;)

LØRDAG
På fredag fikk vi endelig bilen tilbake fra verksted, etter å ha vert uten den i nesten ei uke. Da var det jo klart at vi måtte bruke helga til fiske turer ;) I går reiste vi ut i 12 tiden, og 6 timer gikk i en fart ! Ikke veldig fint vær, litt yr og litt vind av og til... men friskt og godt ;) Været ble faktisk betre utover dagen, og var selvfølgelig på det fineste når det var tid for å ta turen hjem.Kjekkest å ta alle leker ut av stampen og bruke den til båt ;)
Litt fisking, litt tur og litt camping. Fiske fangsten kan en vel ikke akkurat skryte av, en liten pilk på 15 cm. Godt vi hadde mat med, for vi klarte ikke skaffe noe å bli mette på ;) Men hadde Yngve fått på land de to som slapp med skrekken et par meter fra land og resten av alle de som nappa, da hadde det blitt andre boller ;) Er vel en grunn til at det er litt avhengighets dannende.. fordi det så ofte er nesten...
Dagens katte middag ;)

Jeg var derimot mer fornøyd med å få litt fangst med kameraet... Hvor en enn snur seg, er der jo fine motiv. Men fangsten hadde dessidert blitt større med et annet kamera.. Speil reflex hadde gjort seg ;) Men men en gjør så godt en kan med det en har, og setter det andre på den store ønskelisten ;)


SØNDAG

Vi satte ut på tur i dag og vi,
med stor tro på grilling ;)
Regnet og vinden skulle aldeles ikke stoppe oss... vel vel...;)
Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær...
vel det spørs litt hva en skal.
Det ble dårlig med grilling,
så grillpølsene, maisen og potetene vi hadde pakket inn, fikk bli med hjem igjen.
Ellers klarte vi oss godt. Hanne holdt seg god og varm i den hjemmestrikka genseren fra oldemor og gode regnklær. Vel vi er dessidert flinkere til å kle henne enn oss selv, for jeg var ikke så varm når det blåste og regnet pøste ned. Så Hanne og jeg campet litt i bilen og . Men vind og regn skremmer ikke den store fiskeren i familien, selv om det ikke ble noen fangst på han de 3 timene vi var ute... stakkar... ;) Da var det greit å reise hjem å varme seg. Putte potetene i ovnene og bytte ut pølser med grill ribbe... så ble det en alle tiders avslutning på dagen ;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)