fredag 23. august 2013

Etne tur vel overstått - ferien er komplett ! ;)

Ja da var me hjemme etter en snartur hjem til Etne. Eg kunne knapt vert mer fornøyd med ferien vår i år, det har vert noen kjempe fine veker. Eineste som kunne vert bedre, var litt flere dager i Etne, for der går tida så enormt fort!! Det er desverre ikkje så ofte me kommer oss hjem, så når me først reiser, har me jo lyst til å treffe kjente og kjære der hjemme ;) Da blir tida ofte i knappeste laget ! Og der er desverre alltid noen me ikkje klarer å treffe... Men me prøver igjen neste gang da ;) 
 Men Noe som var med på å gjøre turen så fin, var at selv om det strengt tatt snart har høst, så var det noen kjempe fine sommer dager som møtte oss i Etne. En Etne tur er jo absolutt kjekkest i fint vær, da du faktisk kan nyte gården, naturen og utsikten på sitt beste ;) Me har stor kost oss!!

Eg har fått kjent på gleden over å komme HIM. Fått nyte utsikten over den flotte dalen. Eg får alltid en spesiell ro der hima, og trekker pusten litt dypere. Eg har hatt gode samtaler med familie, besøkt gode naboer og ei god vennine ;)Eg har fått "sovet" i 11 timer !!! Var så flink å legge meg klokka 22, (det er litt lettere hima enn hjemme på Klepp, da de andre legger seg litt tidligere der ;) og Hanne utrolig nok sov til klokka 09.00 !! Det skal jo sies at eg selvfølgelig ikkje sov tungt hele natta. Våknet noen ganger, men har hverken sovet så lenge, eller ligget i senga så lenge, på mange år, det var HERLIG ! ;)

Hanne har fått klappet kalver, katter, hunder og sett på sauer, og høner (hos naboen). Ho har plukket sure bær (rips og solbær), som tydeligvis ble som sukkertøy i munnen til en 2 åring ;) Og det viktigste; Ho har fått besøkt bestemor og bestefar, tante, onkel og tante, og to herlige kusiner (veldig kjekt med så masse familie samlet på en plass !) Hanne har storkost seg med å leke i sandkasse, i sølepytter, gått tur, hoppet på trampoline og lekt masse inne, med de to skjønne kusinene sine på 1 og et halvt, og 4 år ;)


Å klappe kalvene i fjosen, var absolutt blant favorittene. Vanskelig å få ho ut igjen ;)


Jo det har vert en fin tur !

Så da var endelig ferien komplett, og hverdagen kan bare komme ! ;) 

Og det gjer den på mandag. Da begynner mannen i huset i jobb igjen, og Hanne skal begynne i BARNEHAGEN !! ;) Det blir utrolig spennende for både mor og barn. (Faren merker gjerne ikkje så mye, siden han uansett er på jobb hele dagen) Men først skal me nyte siste ferie helg hjemme, og få orden på en kaos-leilighet. Blant annet BITTE LITT skittentøy å ta tak i etter 3 veker ferie ;) Men me skal passe på å nyte siste rest av sommeren også, som har vert så snill å komme tilbake! 

Riktig god helg, og pass på å nyte sen - sommer,  

det er leeenge til neste sommer !! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)