fredag 5. juli 2013

Fredagskveld og helgefølelse ;)

Denne veka har hatt det meste føle eg. Begynte kjempe uthvilt etter at mannen hadde ferie ei veke. Full av energi ;) Så har det vert våkenetter med ei lita med mareritt, fine turer i naturen,  busstur til Sandnes, mate ender i parken, masse lek og morro, og så begynte den kroppen som ikkje er til å forstå seg på, å leke seg litt igjen. Jaja, det har vert kjekt, spennende, slitsomt og frustrerende. Altså ei begivenhetsrik veke !! ;)

Nå er det HELG ;) Det er herlig! Skulle gjerne tro det ikkje var så stor forskjell for meg som tross alt er hjemme kver dag. Men det er stor forskjell!! ;) Helg betyr at me får mer tid sammen med mannen i huset. Helg betyr å få dele mye mer av gledene over Hanne, med pappaen. Helg betyr at mannen som står på på jobb, får slappe av litt, og har mer tid og energi til familien. Helg betyr litt mer kvalitetstid. Helg betyr at eg kan hvile lenger på dagen. Helg betyr litt mer energi. Helg betyr overskudd til å være mamma, kjæreste, husmor og Åshild på en bedre måte !! ;) Helg er DEILIG for den som "bare" er hjemme og ;)

Og slik starter helga her i huset....

70 kr europris snop, litt grom paprika chips og cola... perfekt fredagskos ;)

2 åringen sover, litt go musikk på anlegget, krøllet sammen med mannen i sofa kroken, med 100 kroner snacs på bordet... Så gjerne en god film... det gjør susen for fredags kvelden ;) Og DA er det helg !!

Veldig god helg til deg og, hvordan den enn arter seg... Fint vær ser det hvertfall ut som de fleste skal få!! ;) 

NYT DET !!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)