tirsdag 19. mars 2013

Åh så gøy me har hatt det i dag; på sirkus Merano!! ;)
Åh så gøy me har hatt det i dag!!! ;) Me er ikkje de som tar oss mest ut på kulturelle opplevelser. Er aldri på kino, teater eller andre lignende ting. Me reiser svært sjelden (aldri) på ferieturer med spennende annerledes opplevelser. Ikkje at me ikkje koser oss, men det blir mye turer ut i naturen, noe som jo er heilt topp det og! Men i dag har me opplevd det eg ser på som ganske eksotisk, og det var utrolig kjekt for både liten og stor ;) 


 Før helga kom Yngve him med rabatt biletter til sirkus Merano! 50 % gir jo en veldig mye kjekkere pris, men når me sjekket, så ble det likevel 550 kroner for oss tre. Det var egentlig i dyreste laget følte me, og hadde egentlig slått det fra oss. Men me var ute og handlet i dag, og kom akkurat him til Klepp når folk stod i kø utenfor det store teltet. Når me kjørte forbi, fikk me et glimt av klovner og kameler bak teltet. Da blei fristelsen for stor, og me måtte bare benytte sjansen likevel!! Det angrer me ikkje på i det heile tatt!
Me var veldig spente på koss Hanne på 2 år skulle reagere på alle inntrykkene. Og ho er jo vanligvis i seng klokka 7, men det skulle vare fra klokka 6 til 8, så me var usikre på om me kunne være der hele forestillingen. Førsteintrykket var da heller ikkje heilt bra, men det var bare fordi me var ute i (litt seinere enn) siste liten hehe... Me var ikkje inne i teltet før 10 over seks, da var det heilt mørkt og MYE HØY musikk. Hanne satte jo i å hyl skrike stakkar! Men heldigvis tok det under 30 sekunder før ho var målbundet ;) Og ho storkoste seg heile resten av forestillingen!! Ho skratt lo, klappa og jubla ;) Det var så kjekt å få gi ho den opplevelsen!

 De absolutt største høydepunktene for Hanne var nok hundene og katten som gjorde triks, og de 8 (?) papegøyene som gjorde triks og fløy rundt i sirkuset.

Det var veldig høy kvalitet på alt som foregikk der synes me, alle dyre triks, balanse kunster og  klovnerier !! ;) Det var spennende og morsomt, og noe for en hver smak. (Ikkje bare artisterier.... men og lekre mannfolk med store muskler for mors øyne, og smekre damer i trange små kjoler for fars øyne hehehe)  Sjøl om eg må inrømme at det er ganske stiv pris på å gå på sirkus, så er det verdt det! Det var et stort lysglimt i en ellers litt A4 hverdag ;) Så det ambefales på det sterkeste!!

Hanne var ikkje i seng før halv 9, og snakket ikkje om annet enn "voff voff å pus oppå der" (hundene var inni en vogn, og katten var på taket ;) Blir spennende å sjå og høre om det er det me skal snakke om heile morgen og ;) Nå tar me voksne og kvelden, metta på nye spennende inntrykk me og.... ;)

I morgen klokka 18 har sirkus Merano forestilling i Tananger, så har du mulighet anbefaler me virkelig å ta en tur ;)  (Bilder er hentet fra hjemmesiden deres, men er nøyaktig det me fikk se + ein heil haug til! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)