søndag 24. mars 2013

Hannes "bli ny" helg hos bestemor ;)
Me har hatt ei fantastisk fine helg i Kristiansand! Som alltid gikk dagene altfor fort! Men Hanne rakk å få ei heil bli ny helg med bestemor. Me tok med oss ned ei uskyldig lita jente, en baby som her koser seg med tutten. Men det ble endringer i løpet av helga. Mens foreldrene fikk sove lenge på morgenene, ble det "total makeover" på den lille snuppa vår. Eg er bare nødt til å vise resultatet ;)


1. trinn : Ingen for liten, ingen for stor; for Maxfactor! ;) Siste rest av den gamle leppestiften til bestemor, kommer til nytte når Hanne skal få rosa lepper (og etterhvert kinn, hender) Den kommer også godt til nytte når Hanne skal sminke dokka si seinere, de er rosa fra topp til tå begge to;)

Hanne er storfornøyd med resultatet


Bestemor lærer og Hanne å lage trutmunn...

2. Trinn : Hanne får stylet håret og får øreklips i ørene (tenk om ho kunne ha sittet i ro noen sekund når eg skal prøve fikse håret... Og de øreklipsa var HARDE, men på skulle de være, lenge....;)

 3. Trinn: Farge på øyenbryn og øyenskygge ;) Her nyter snuppa litt krem rester fra kaka bestemor har laga...Litt usikker på om det ble mer klovneaktig enn "søt jente" aktig med denne sminken, men Hanne var uansett svært fornøyd! ;)

Som om det ikkje var nok med den fantastiske makeoveren, gjorde jo dette at Hanne fikk (måtte) bada 2 ganger, og så lenge ho ville ;) Imotsetning til hos oss der det bare er en badestamp, har jo bestemor et stort badekar! Så i tillegg til kakekrem - og brus - rus, har vel Hanne og vert i lykkerus i heile helga. Eg ser for meg at de neste dagene kan bli fryktelig kjedelige i forhold til det snuppa har opplevd i helga. Men me får prøve holde ut hima, mens Yngve må jobbe et par dager, før påsken setter inn for fult. Satser på me får leke litt med "Matish" (Mathias;), da går nok dagene raskere mot helga, hvor me setter nasen mot Etne!! ;) 

Ønsker alle en kjempe god påske, med eller uten Maxfactor ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)