onsdag 13. mars 2013

Komplett stue fra brukthandel ;)

I dag ble det rydde og vaske dag igjen, synes aldri en blir ferdig med det, og det blir en vel ikkje heller ;) Ei lita jente i hus, gjer sitt for å spre leker utover de fleste rom i huset... og det hjelper ikkje når en er litt sånn distre som eg er, og ikkje alltid klarer legge ting på sin rette plass med en gang det er brukt. Dette har stadig vert et irritasjons moment for min kjære mann ;) Han er MYE mer ryddig av seg enn meg! Den frustrasjonen kan jo bli litt slitsomt for han, men fører også goder med seg for meg da, for da har eg faktisk en mann som er flink til å ta et tak her hjemme ;) Han er veldig god på å rydde kjøkken og støvsuge. Og når me har 2 katter, er det en veldig god ting! ;) Men tror ikkje det er så slitsomt for han  lenger, å måtte se på noe av rotet. Av å ha levd med han i 13 år, har han klart å påvirke meg ein del, så eg har blitt mye mindre distre enn eg var ( kaller det det, distre høres liksom bedre ut enn rotete ;) Han har også blitt mye bedre på å tolerere litt rot, så vi har nå funnet en balansegang som fungerer ;)

MEN det var ikkje dette eg hadde tenkt å skrive om nå hehe... men når me vasket og ryddet i dag, fikk eg lyst til å vise litt hvordan me har det i den koselige leiligheten vår ;) Og ikkje minst fortelle litt om alle de fantastiske brukt funnene me har kommet over ! Eg tror eg trygt kan kalle oss samlere, me er veldig glad i fine ting, da helst eldre eller hvertfall brukt. Eldre ting er veldig fine, og er gjerne av bedre kvalitet. de har også en helt annen "sjel" enn nye ting. De har vert hos noen andre før, og det høres gjerne rart ut, men det gir en annen stemning med brukte ting, enn ting som kommer rett fra butikken. Sjøl om me er veldig glad i å handle ting og tang, vil eg likevel ikkje kalle oss materialister; motstridende tenker du gjerne, men mener likevel det er slik ;) Ting er ikkje viktige for oss når alt kommer til alt, MEN me liker fine ting ;)
Ja me er veldig glad i å handle brukt. De aller fleste er vel glad i å shoppe innimellom. Når en da ikkje har så mye å rutte med, er brukthandel en genial ting. Både det å kikke på brukthandel og på Finn.no, kan en finne de utroligste ting, til veldig billig penge, eller helt gratis. Me har innredet heile stua vår, med omtrent gratis ting!! Det siste me skaffet oss var en herlig god skinn sofa. Den fikk me heilt gratis fra noen veldig koselige folk her på Klepp. (måtte ut med 350 kroner for leige av henger, men det var den verdt ;)

Den flotte sofaen. Kjempe god å sitte i! Trenger du en ny sofa, anbefales det sterkt å ta en tur på Finn eller en rundtut på brukthandler, før en svir av 20000 i en butikk ;) Bilder på veggen er kjøpt på loppemarked. Et kjapt søk på nett viste at maleren av det ene bilde ikke hadde solgt bilder under 3500 kr, så syntes vi gjorde et kupp der ;) Trollet i hjørnet kommer fra svigers. De skulle flytte fra stort hus, til leilighet og kunne ikke dra med seg alt. Så Hanne fikk med seg hjem et troll hun har blitt veldig glad i. Så kjekt å tørke støv av den store nesen, og hun er stadig borte og gir trollet både kyss og klem ;)

Må ta med et bilde av hvordan det som regel ser ut... ;) Mange gode pledd må til i en noe kald leilighet (hvertfall når det er minus grader ute!). På bordet ligger en stabel med reklame som skal gjennomgås, på jakt etter ukas beste tilbud. Lunshen står der også ennå, det er ikkje heilt sjelden den blir stående ei stund lenger enn nødvendig. Me har ikkje plass til spisebord, så all mat intas rundt det flotte stuebordet vårt ;)

Hanne er også blitt veldig glad i den nye sofaen vår. Den er kjempe god å klatre på, og en kan sitte og ligge mange andre steder enn akkurat i setene ;)

Det nydelige bordet fra Fretex. Dette er det dyreste i leiligheten vår, men så er det nok også det som er mest verdt!!Gratis Bombay bokhylle til venstre, med gratis gammel symaskin, gamle så godt som gratis bøker fra Fretex , synes me gir et koselig preg ;) Og så albumene (hikommelsen min) mine da, de måtte og få sin plass ;)

Skap til høyre gav me 200 kroner for, det flotte og GAMLE "telefon" bordet var også gratis ;)
Det store skapet til venstre, fann me heilt gratis på Finn. Det har buet glass på sidene, noe som me falt veldig for. Minuset med skapet er at det er FRYKTELIg tungt ;) Me var også så heldige at eigeren var villig til å kjøre det hjem til oss helt gratis ;)
Bildet til høyre viser hvordan det ofte ser ut hos oss... av mangel på egnet "hobby" rom blir hobbybil mekking, foretatt i stua... Det utgjør litt rot, men er jo koselig også da, for da er me som regel samlet i stua, koselig ;) Ellers henger ull klær fint til tørk, det er kaldt ute!! ;)
Diverse fra brukthandler og ting vi har fått av familie.

Den nydelige skrivepulten vår. Det eneste som er kjøpt nytt her er pcen ;) Her ligger også kjøpskontrakten på den fine brukte BMWen me gikk til annskaffelse av i går !! ;)

Må også vise at en kan få tak i aldeles nydelige brukte klær også! Disse er funnet på Fretex, og kostet 15 -20 kr per ;)Kan ikkje få anbefalt bruktbutikker nok! Finn.no er også en fantastisk plass, og takker alle som gir bort så mye fint!! Det er til god hjelp for oss som ikkje har så mye å shoppe for, da kan me og fornye hjemmet av og til !! ;)

Noen (eller mange) synes nok me har et kaos hejm. Men både Yngve og eg er glad i gamle ting, og å ha det hjemme koselig rundt oss. Da blir det fort litt krims krams. Håper likevel noen likte å ta en titt innom oss;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)