søndag 16. juni 2013

Bloggurat ;)

Så prøver eg å registrere meg på bloggurat <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/9532d8456af18e21f9ea3cdd70783bf5f009719b">Bloggurat</a>. for nte gang ;) Noen som kan dette her, må gjerne forklare koss eg egentlig gjer det ;)

4 kommentarer:

 1. Hei på du :)
  Husker jeg også slet med å registrere med der.. Det du har lagt ut er det koden som skal limes inn i javaskript/html gadget hvis du går under utforming på bloggen din?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for at du vil hjelpe, eg føler meg helt grønn på dette her.. men eg tror ikkje det er den.. besøkstelleren har eg fått på plass, men den fungerer ikkje. Men det har gjerne med at bloggurat ikkje finner registreringslinken i bloggen min. Det er den eg har forsøkt å legge ut her, for det står:
   "Bloggurat har ikke funnet registreringslinken i en norsk blogg ennå
   Link til registreringslinken i et vanlig innlegg i bloggen din (ikke i sidefeltet):

   http://bloggurat.net/minblogg/registrere/9532d8456af18e21f9ea3cdd70783bf5f009719b

   Eksempel:
   Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. "


   Skal eg ikkje skrive det slik eg har skrevet i inlegget? Har prøvd å skrive det i html i innlegget og, men funker ikkje det heller. Har også prøvd å lage en kopling til det, uten noe positivt resultat,,, ;) Så tar gjerne imot tips ;)Skal eg lime det inn i gadget likevel da, selv om det står at det skal være i et inlegg?

   Slett
 2. Bare innom med en klem for å ønske deg god sommer! Blir så utrolig gla for alle kommentarer fra deg - det setter jeg så pris på :) Også ser det ut som molar har hjulpet deg på vei med dette over her - jeg ville sagt det samme. Koden skal legges inn i html - under utforming på bloggen din.
  Må du nyte dagene, kose deg - og jeg håper sommeren din blir bare god. klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. SÅ koselig ! ;) Setter utrolig pris på kommentarene fra deg også! Og tusen takk, eg skal nok nyte sommeren, uansett hvordan den blir, me er jo ikkje akkurat garentert sommer i Norge, hvertfall ikkje på Klepp ;) Men me må utnytte den me får.
   Og når det gjelder Bloggurat trenger eg nok den hjelp eg kan få, så takk ;) Eg får bare prøve igjen ;)
   Igjen ønske dåke en kjempe fin og avslappende ferie, ta godt vare på dere selv !! Sommer klem ;)

   Slett

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)