mandag 10. juni 2013

MYE å takke for !! ;)

Mammaen har sovet i 2 timer !! (Klokka 14.00) Det var mer sammenhengende søvn enn hele natta bringte med seg!! Den natta som sendte mammaen enda lenger ut i ingenmansland, med pustebesvær og et suppe hue av en annen verden. Men nå våkner mammaen som et nytt menneske. Ennå snufsete, men ikke lenger i ingenmannsland. Rart hva et par timer god søvn kan gjøre ;)

Mammaen har ikke hørt en lyd fra 2 åringen, hun sover nok ennå. Da må hun vekkes tenker mammaen, for om 2 åringen sover for lenge, blir det verre å få sove til natta. Hun har egentlig sovet altfor lenge allerede. Men i dag hadde ikke mammaen noe valg. Mammaen MÅTTE ha all den søvnen hun kunne få.

 Mammaen subber gjennom leiligheten. Åpner forsiktig knirkedøren inn til 2 åringen sitt rom. Der er det helt stille ! Og ingen 2 åring å se, bare en klump under dyna, som dekker hele sengen. Mammaen drar forsiktig ned dyna og får se et herlig rødlig lite sove ansikt. Det er nok litt varmt under der i dag!!  "Hanne, nå må du våkne" hvisker mammaen.  2 åringen gløtter forsiktig på øynene, hvisker et lite "nei",  og kommer med et lite lurt smil, før hun drar dyna raskt over hodet igjen. "Jo du må det" sier mammaen, men rusler inn å synker ned i sofaen.

"Hanne er du våken" Roper mammaen forsiktig etter 5 minutters stillhet. "Nei" kommer det svakt fra barnerommet. Jaja tenker mammaen, da er der hvertfall liv ;)

Etter enda 5 minutter hører mammaen litt mer liv inne fra senga. "Vil du stå opp Hanne?" " Eh.. nei" kommer det fra 2 åringen. Mer romstering. Hmm... ut fra lydene lurer mammaen på om 2 åringen har klart å komme seg ut av senga selv, og lister seg bort til døren og kikker inn på barnerommet. Der sitter 2 åringen og leker med alle dyrene sine.. oppi senga.... Kassen stod opprinnelig på stolen ved siden av senga, den står ikke der lenger ;) Nei det er klart... Det frister ikke så mye å stå opp av senga og leke, når senga er det enenste stedet i huset det ennå er "lovlig" med tutt ;)Jaja tenker mammaen med suppehodet... i dag er det helt greit å la 2 åringen sitte litt i senga og leke. Energi nivået til mammaen er ikke akkurat sky høyt selv om det bedret seg betraktelig etter hvilen.
Mammaen sender en melding til 2 åringen sin bestemor i Etne, som hun klagde sin nød til tidligere i dag. Mammaen må fortelle at hun er blitt MYE bedre etter hvilen, så ikke bestemoren trenger tenke på datteren sin, for det vet datteren at hun gjør ;) "Det var kjempebra" skriver bestemoren, "Har sagt at HAN må hjelpe deg til å fungere!!".  "Tusen Takk", må mammaen svare. "Det kjennes ut som HAN hørte på deg " ;)

...............................................

Etter middagstid (som var skive, ingen som verken orker lage middag eller har veldig matlyst i huset! ) kom våre fantastiske naboer og hentet 2 åringen. Hun fikk leke på terassen med bestevennen Matish. Og jammen fikk hun kvelds bad og kvelds mat hos de også !! Mammaen og pappaen til 2 åringen kjenner seg veldig heldige, som har så gode naboer som vil låne 2 åringen litt ;) Dt ble jo ikke spesielt mye søvn på den stakkar pappaen heller, som låg på siden av mammaen på natta. Hvis ikke pappaen måtte høre på mammaens nys og nesepusseri hvert 5 minutt, så måtte han høre på snorking når mammaen var så heldig å dubbe av innimellom. Tolmodig mann!! Godt gjort at han klarte gå på jobb!! ;)

Nå har mammaen sittet å hørt på 2 åringen som lekte litt med dukka si i senga, før hun sovnet ! ;) Selv om hodet begynner å tette seg litt til for kvelden, kjenner mammaen seg veldig takknemlig, og tenker at i dag har hun MYE å takke HAN for !! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du vil legge igjen et lite spor etter deg ;)